Over ons

Al ruim 20 jaar organiseren we met ons outdoor bedrijf Active Outdoor Events buitensportactiviteiten vanaf deze camping. We hebben diverse eigenaren en beheerders meegemaakt totdat we uiteindelijk in 2016, na de camping een aantal jaren gepacht te hebben, de camping hebben gekocht. Dat stelt ons in staat om deze camping geleidelijk beter, mooier en interessanter te maken, zonder dat het oorspronkelijke karakter verloren gaat.

Biografie Minke

Minke is afgestudeerd aan de Academie Lichamelijk Opvoeding. Ze is echter geen gymjuf geworden, omdat zij haar passie vond in de Buitensport. Naast het werk als buitensport instructrice in de Ardennen, was ze ook 6 winters snowboardlerares in onder andere Oostenrijk. Tussendoor gaf zij ook nog zwemles in verschillende zwembaden in Amsterdam.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de buitensport in de Ardennen wilde ze eigenlijk meer dan alleen maar instructrice zijn, vooral het organiseren en plannen sprak haar aan. Daarnaast wilde ze ook graag meer activiteiten aanbieden en die wens lag ook bij Martijn, om het bedrijf ook verder te laten groeien. In 2006 is ze daarom met Martijn gaan samenwerken en hebben ze de activiteiten verder uitgebreid.

Biografie Martijn

Martijn is eigenlijk al tijdens zijn studie aan het Cios zelfstandig ondernemer geworden. Tijdens zijn stage in de buitensport kwam hij erachter dat dit is wat hij wilde gaan doen! Meteen na zijn studie is hij dus gestart met een buitensportbedrijf. Sinds 1995 organiseert Martijn al activiteiten voor groepen. Een bak ervaring dus en het is nog steeds elke dag leuk!

Martijn is geboren en getogen in Heiloo, daar woont hij nog steeds samen met zijn vrouw en zoon plus hond Ziva. Zijn hobby´s zijn zaalvoetbal, mountainbiken, snowboarden, lange strandwandelingen met hond Ziva en natuurlijk alle buitensportactiviteiten!

Translate »