Over ons

Al ruim 20 jaar organiseren we met ons outdoor bedrijf Actief Ardennen buitensportactiviteiten vanaf deze camping. We hebben diverse eigenaren en beheerders meegemaakt totdat we uiteindelijk in 2016, na de camping een aantal jaren gepacht te hebben, de camping hebben gekocht. Dat stelt ons in staat om deze camping geleidelijk beter, mooier en interessanter te maken. Sinds we de camping hebben overgenomen zijn we ook gestopt met het aannemen van groepen, dus geen vrijgezellenfeesten, voetbalteams etc. meer op de camping.

De doelgroep waar we ons op richten zijn actieve gezinnen, fietsers (tour, race en MTB), trailrunners en wandelaars. Na een sportieve of actieve dag gezellig een drankje op ons terras of bij uw tent maar om 23.00 uur moet het rustig zijn. Daarom nemen we geen groepen aan die een ander doel hebben. 

Dus als je niet tot bovenstaande doelgroep behoort, maar tot een doelgroep die traditiegetrouw tot laat (na 23.00 uur) wilt babbelen of muziek wilt afspelen op uw campingplaats waar de buren van moeten meegenieten, kom dan niet naar onze camping. Dan wensen we je dat plezier op een andere camping waar dat gebruikelijk is.

Biografie Minke

Minke is afgestudeerd aan de Academie Lichamelijk Opvoeding. Ze is echter geen gymjuf geworden, omdat zij haar passie vond in de Buitensport. Naast het werk als buitensport instructrice in de Ardennen, was ze ook 6 winters snowboardlerares in onder andere Oostenrijk. Tussendoor gaf zij ook nog zwemles in verschillende zwembaden in Amsterdam.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de buitensport in de Ardennen wilde ze eigenlijk meer dan alleen maar instructrice zijn, vooral het organiseren en plannen sprak haar aan. Daarnaast wilde ze ook graag meer activiteiten aanbieden en die wens lag ook bij Martijn, om het bedrijf ook verder te laten groeien. In 2006 is ze daarom met Martijn gaan samenwerken en hebben ze de activiteiten verder uitgebreid.

Biografie Martijn

Martijn is eigenlijk al tijdens zijn studie aan het Cios zelfstandig ondernemer geworden. Tijdens zijn stage in de buitensport kwam hij erachter dat dit is wat hij wilde gaan doen! Meteen na zijn studie is hij dus gestart met een buitensportbedrijf. Sinds 1995 organiseert Martijn al activiteiten voor groepen. Een bak ervaring dus en het is nog steeds elke dag leuk!

Martijn is geboren en getogen in Heiloo, daar woont hij nog steeds samen met zijn vrouw en zoon. Zijn hobby´s zijn zaalvoetbal, snowboarden en vooral fietsen. Elke winter is hij bij bijna elke strandwedstrijd aanwezig.

Translate »