MTB routes en racefiets routes Ardennen

We hebben een aantal MTB routes en racefiets routes voor u uitgezet bij ons in de omgeving in de Ardennen en deze hier op de website geplaatst.

Wanneer je op de race fiets afstanden vanaf 25 tot 150 km wilt fietsen in een mooie omgeving met veel beklimmingen, kun je uitstekend terecht in de Ardennen. Hier hebben wij een aantal routes voor u uitgezet vanaf onze camping, deze kunt u uitprinten of in uw eigen navigatie uploaden. Wij kennen de wegen in de Ardennen vrij goed en hebben de routes uitgezet op zoveel mogelijk autoluwe wegen. Uiteraard hebben we een aantal bekende beklimmingen in de routes zitten zoals de La Redoute uit Luik-Bastenaken-Luik, Côte de Kin van 4km, Roche-à-Frêne met 8.3% gemiddeld en nog veel meer.

We hebben echter nog veel meer mogelijkheden die we bij aankomst met u kunnen bespreken. wij hebben ook heel veel routes die starten en eindigen bij ons op de camping en op RouteYou staan; RouteYou Outdoor Camping Barvaux U kunt ook navigatie bij ons huren.

U kunt ook lid worden van onze club Outdoor Camping Barvaux op Strava, Zie hier de ritten van onze leden:

Wielertochten programma

Luik – Bastanaken – Luik

  • Za 25 april 2020 – Luik-Bastenaken-Luik Challenge (inschrijven)
  • Zo 26 april 2020 – Officiele wedstrijd LBL
  • Zo 31 Mei 202 – Tilff-Bastonge-Tilff (Proximus, inschrijven)
  • Za 8 augustus 2020 – Luik-bastanaken-luik (le Champion, inschrijven)

Waalse Pijl

La Chouffe Classic

Tijdens de La Chouffe Classic kunnen alle deelnemers hun klimmerstalent bewijzen. De 73, 106 en 165 km gaan dan namelijk weer van start! Kijk hier voor meer informatie.

Club statistieken van Outdoor Camping Barvaux van deze week: