Mountainbike en racefietsroutes Ardennen

We hebben een aantal mountainbike en racefiets routes voor u uitgezet in de omgeving in de Ardennen en deze hier op de website geplaatst.

Wanneer je op de race fiets afstanden vanaf 25 tot 150 km wilt fietsen in een mooie omgeving met veel beklimmingen, kun je uitstekend terecht in de Ardennen. Hier hebben wij een aantal routes voor u uitgezet vanaf onze camping, deze kunt u uitprinten of in uw eigen navigatie uploaden. Wij kennen de wegen in de Ardennen vrij goed en hebben de routes uitgezet op zoveel mogelijk auto luwe wegen. Uiteraard hebben we een aantal bekende beklimmingen in de routes zitten zoals de La Redoute uit Luik-Bastenaken-Luik, Côte de Kin van 4km, Roche-à-Frêne met 8.3% gemiddeld en nog veel meer.

We hebben echter nog veel meer mogelijkheden die we bij aankomst met u kunnen bespreken.

Wielertochten programma

Zaterdag 22 april trappen we af met de Liège-Bastogne-Liège Challenge, ofwel Luik-Bastenaken-Luik om op 27 mei af te sluiten met de Waalse Pijl in Spa.

  • Za 22 april 2017 –Luik-Bastenaken-Luik Challenge

In het hart van de Ardennen is dit jaar alweer de 103e editie van deze voorjaarsklassieker. Zowel de 75, 156 én 273km belooft weer een slijtage slag te worden. Lees er hier meer over.

  • Zo 1 mei 2017 – Philippe Gilbert Classic (Aywaille)

In het centrum van Aywaille gaat in 2017 de Philippe Gilbert klassieker weer van start. Kijk hier voor meer informatie.

  • Za 20 mei 2017 – La Chouffe Classic

Tijdens de La Chouffe Classic kunnen alle deelnemers hun klimmerstalent bewijzen. De 73, 106 en 165km gaan dan namelijk weer van start! Kijk hier voor meer informatie.

  • Za 27 mei 2017- Waalse Pijl (Spa)

Op zaterdag 27 mei 2017 gaat de Waalse Pijl van start in Spa. Het parcours van de Flèche de Wallonie leidt je over de mooiste hellingen van de Ardennen. Lees er hier meer over!