Leuke camping in de Belgische Ardennen

Leuke camping in de Ardennen

Outdoor Camping Barvaux is een leuke camping in de Belgische Ardennen voor actievelingen en gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. De camping is mooi gelegen aan de rivier de Ourthe in Barvaux wat een deelgemeente is van Durbuy. We zijn een middelgrote camping met 170 plekken die nog steeds knus en gezellig aanvoelt en geleid wordt door Nederlanders .

Buitensport camping

Natuurlijk kan er geluierd worden op onze camping of gespeeld in de rivier, maar wij zijn eigenlijk een camping voor actievelingen die leuke buitensportactiviteiten willen doen. Gedurende het seizoen (meivakante, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie en alle weekends van mei tot en met september) organiseren wij dagelijks allerlei leuke activiteiten zoals boogschieten, blaaspijpschieten, outdoor lasergamen, mountainbike tochten, shoot out, bergsportdag (tokkelen en abseilen), paintballen en speleologie waar onder deskundige begeleiding aan mee gedaan kan worden.

Verhuur van kano’s en MTB’s

Voor mensen die zelfstandig actief willen zijn verhuren wij kano’s en mountainbikes.

Totaal verzorgde arrangementen

In de meivakantie, het Hemelvaart- en Pinksterweekend, de zomervakantie en alle weekends van mei tot en met september verzorgen wij ook totaal verzorgde arrangementen. Accommodatie, deelname aan buitensportactiviteiten en maaltijden zijn allemaal inbegrepen. Lees er meer over op arrangementen.

Faciliteiten en accommodaties

Op onze camping kunt u verblijven met uw eigen tent, caravan of camper, maar we beschikken ook over:

• Ingerichte safaritenten
• Stacaravans
• Pipowagens
• Slaapketen
• Blokhutten

Daarnaast beschikt onze camping over:

• Een gezellig café / taverne
• Schoon sanitair
• Een speeltuin
• Een animatieteam
• Sport- en spel gelegenheid
• WiFi (we zitten in de Ardennen dus het kan traag zijn;-)

Tevens is het mogelijk om een kampvuur te maken en zijn honden op onze camping toegestaan.

Tarieven

Bekijk onze tarieven en accommodaties pagina voor een overzicht van alle prijzen en accommodaties.

Meer informatie of reserveren?

We doen ons best om u goed voor te lichten, maar lees vooral recente reviews over onze camping door op o.a. Google en Zoover. We zeggen niet voor niets ‘recente reviews’ omdat het een continu proces is om de kwaliteit van de camping en de dienstverlening te verbeteren. De afgelopen jaren doen we bijvoorbeeld erg ons best om rumoerige groepen van de camping te weren. We houden zelf ook van gezelligheid, maar we verwachten van onze gasten respect voor onze huisregels én andere gasten.

Als u denkt dat onze camping iets voor ons is boek dan. U kunt erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om het u naar de zin te maken.

Translate »