Goedkope camping Ardennen

Goedkoop kamperen en een super vakantie? Bij Outdoor Camping Barvaux kampeert u op een goedkope camping in de Ardennen die van alle faciliteiten is voorzien. Onze camping is gelegen aan de prachtige rivier de Ourthe in de gezellige gemeente Durbuy. Onze goedkope camping in de Belgische Ardennen is geschikt voor jong en oud. Zij vermaken zich dan ook het gehele seizoen.

Outdoor Camping Barvaux is een middelgrote camping die wordt beheerd door Nederlanders. Door de sfeer en gezelligheid voelt onze camping aan als een kleine camping waar alle kampeerders zich thuis zullen voelen!

Faciliteiten

Outdoor Camping Barvaux is een goedkope camping, maar wel van alle faciliteiten voorzien. Zo beschikt onze camping over nieuwe sanitair gebouwen, een gezellig café, een speeltuin en allerlei sportactiviteiten.

Wat Outdoor Camping Barvaux echt uniek maakt is de combinatie van kamperen en buitensport. Wij beschikken namelijk over gediplomeerd personeel die voor u geheel verzorgde activiteiten verzorgt. Zo kunt u bij onze camping onder begeleiding abseilen, paintballen, kajakken, mountainbiken en nog veel meer. Verder kunt u natuurlijk ook van de natuur genieten tijdens een wandeling of tot rust komen bij één van de vele visgelegenheden.

Goedkope camping – Luxe accommodaties

Naast onze passantenplekken bieden wij ook een ruim assortiment aan accommodaties die u kunt huren. Zo kunt u verblijven in onze geheel ingerichte safaritenten, pipowagens, stacaravans, blokhutten of slaapketen.

Outdoor Camping Barvaux biedt ook geheel verzorgde arrangementen tijdens de mei –en zomervakantie. U beleeft dan een geheel verzorgde actieve familievakantie vol sportiviteit of avontuur.

Tarieven

Bekijk onze tarieven voor een overzicht van alle prijzen en accommodaties.

Voor een onvergetelijke, actieve, natuurrijke vakantie boekt u bij onze goedkope camping. Reserveer direct uw accommodatie of standplaats of vraag vrijblijvend een offerte aan!