facebookico twittericoGplusicoon

home

Goedkope camping Ardennen

Goedkoop kamperen en een super vakantie? Bij camping Ardennen kampeert u op een goedkope camping in de Ardennen die van alle faciliteiten is voorzien. Onze camping is gelegen aan de prachtige rivier de Ourthe in de gezellige gemeente Durbuy. Onze goedkope camping in de Belgische Ardennen is geschikt voor jong en oud. Zij vermaken zich dan ook het gehele seizoen.

Outdoor Camping Barvaux is een middelgrote camping dat wordt beheerd door Nederlanders. Door de sfeer en gezelligheid voelt onze camping aan als een kleine camping waar alle kampeerders zich thuis zullen voelen!

Faciliteiten

Outdoor Camping Barvaux is een goedkope camping, maar wel van alle faciliteiten voorzien. Zo beschikt onze camping over nieuwe sanitair gebouwen, een gezellig café, een speeltuin en allerlei sportactiviteiten.


Wat Outdoor Camping Barvaux echt uniek maakt is de combinatie van kamperen en buitensport. Wij beschikken namelijk over gediplomeerd personeel die voor u geheel verzorgde activiteiten verzorgen. Zo kunt u bij onze camping onder begeleiding abseilen, paintballen, kajakken, mountainbiken en nog veel meer. Verder kunt u natuurlijk ook van de natuur genieten tijdens een wandeling of tot rust komen bij één van onze vele visgelegenheden.

Goedkope camping – Luxe accommodaties

Naast onze passantenplekken bieden wij ook een ruim assortiment aan accommodaties die u kunt huren. Zo kunt u verblijven in onze geheel ingerichte safaritenten, pipowagens, stacaravans, blokhutten of slaapketen.

Outdoor Camping Barvaux biedt ook geheel verzorgde arrangementen tijdens de mei –en zomervakantie. U beleeft dan een geheel verzorgde actieve familievakantie vol sportiviteit of avontuur.

Tarieven

In het hoogseizoen overnacht u al op onze goedkope camping in de Ardennen vanaf € 24.00, - per gezin per nacht. Bekijk onze tarieven voor een overzicht van alle prijzen en accommodaties.
Voor een onvergetelijke, actieve, natuurrijke vakantie boekt u bij onze goedkope camping. Reserveer direct uw accommodatie of standplaats of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Partners

Daarom ons

  • Prachtig gelegen camping aan de Ourthe
  • Groot aanbod sportieve activiteiten
  • Gezellige sfeer
  • Vlakbij, vanaf Utrecht 3 uurtjes rijden

 

Plattegrond

 

 Camping plattegrond 19 6 2017 150x66