Familiecamping Ardennen

Outdoor Camping Barvaux is dé gezellige familiecamping vol avontuur in de Belgische Ardennen. Onze familiecamping is gelegen aan de rivier de Ourthe in de gemeente Durbuy. Outdoor Camping Barvaux is ideaal voor actieve familievakanties, maar ook om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Outdoor Camping Barvaux is een middelgrote familiecamping, maar zo gezellig als een kleine camping. De camping wordt gerund door Nederlanders en beschikt over 170 plekken bestaande uit passantenplekken en diverse accommodaties. Door de diversiteit aan (groeps)accommodaties kunt u zelf kiezen of u juist luxe of primitief wilt kamperen. U bent uiteraard ook van harte welkom met uw eigen onderkomen als caravan, camper of tent.

In het hoogseizoen (meivakantie & zomervakantie) organiseren wij speciale actieve familie arrangementen inclusief catering, activiteiten en overnachtingen. U kunt natuurlijk ook afwijken van deze arrangementen en zelf uw familievakantie samenstellen vol activiteiten en gezelligheid.
Op en rond onze familiecamping kunt u onder andere abseilen, paintballen, kajakken, mountainbiken, vissen of wandelen. Het organiseren van deze activiteiten hebben wij zelf in beheer, omdat wij onder de noemer Active Outdoor Events al jarenlang buitensport activiteiten organiseren in de Belgische Ardennen.

Familiecamping faciliteiten

Outdoor Camping Barvaux heeft nieuwe sanitaire voorzieningen, een gezellig café met gratis WiFi, een speeltuin, en een aantal sport –en spel gelegenheden als petanquebaan, tafeltennistafel, volleybalveld, voetbalveld en meer. Onze camping is hondvriendelijk.

Benieuwd naar onze familiecamping vakantieprogramma’s? Bekijk de informatie in de overzichten hieronder:

Wij hopen u terug te zien op onze gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen. Outdoor Camping Barvaux doet er alles aan om u een onvergetelijke familievakantie te bezorgen!

Contact

Outdoor Camping Barvaux
Rue Haute Commence 50
6940 Barvaux-Sur-Ourthe
info@campingardennen.nl