facebookico twittericoGplusicoon

home

Afbeelding familie vakanties

Aan het terras grenst een speeltuin waar de jongere kinderen kunnen spelen. Een speeltoren met glijbaan omringd door zand. Hiernaast vindt u ook nog een  persoons wip en netschommel voor de wat oudere kinderen.

Vlak bij het terras vindt u een petanquebaan, 2 tafeltennis tafels, volleybal/badmintonveld, beach volleybal/badmintonveld, voetbalveld en een tafelvoetbal.

Bij het café/taverne en op het terras kunt u gratis op internet met uw eigen laptop, mobiel of iPad.

Een schoon sanitair staat bij ons op de eerste plaats. Het sanitair wordt regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt.

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch of avondeten. Een lekker wijntje of een speciaal Belgische biertje.

Honden zijn van harte welkom op onze camping. Het is zelfs een uitermate geschikte plek om met uw hond heen te komen vanwege de mooie wandelingen die er in de omgeving te maken zijn. Let er wel op dat er in België overal een opruimplicht geldt.

Voor gezinnen is het prima vertoeven op onze camping. Voor de wat oudere kinderen organiseren wij buitensportactiviteiten. Een aantal van deze activiteiten zijn ook al voor jongere kinderen geschikt. Verder hebben wij een tafeltennistafel, voetbaltafel, volleybalveld en diverse spelletjes in de kantine staan.

Na een relaxte dag of een dag vol uitdagende activiteiten is er eigenlijk niks fijner dan met een drankje bij het kampvuur zitten. Het geknetter van het hout, de warmte en de gezelligheid.

Partners

Daarom ons

  • Prachtig gelegen camping aan de Ourthe
  • Groot aanbod sportieve activiteiten
  • Gezellige sfeer
  • Vlakbij, vanaf Utrecht 3 uurtjes rijden

 

Plattegrond

 

 Camping plattegrond 19 6 2017 150x66