Hoe gaan wij om met Covid19:

Omboekgarantie
Voor boekingen die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2021 voor seizoen 2021 geldt een omboekgarantie wanneer door maatregelen rondom het coronavirus uw vakantie bij ons niet door kan gaan. De omboekgarantie is alleen van kracht wanneer door wet- en regelgeving rondom het COVID-19 uw verblijf niet kan doorgaan.

Dit geldt voor:

– Sluiting van de grenzen waardoor afreizen naar de camping niet meer mogelijk is.
– Sluiting van het park op last van de (lokale) overheid of derden.

Belangrijk! De omboekgarantie geldt niet wanneer u wel kunt afreizen naar de camping, maar bij terugkeer een quarantaine/test wordt gevraagd. Ook wanneer de Belgische overheid bijkomende maatregelen vraagt (bijvoorbeeld negatieve corona-test) is omboeken niet mogelijk.

Door het omboeken kunt u op een later moment alsnog genieten van uw welverdiende vakantie. De nieuwe aankomstdatum moet binnen 1 jaar van de aankomstdatum van de reeds gemaakte reservering liggen. Het reeds betaalde bedrag zal dan in mindering worden gebracht op uw nieuwe reservering.

Kunt u door een besmetting in uw omgeving of van u zelf niet afreizen naar de camping, dan valt dit niet onder de omboekgarantie. U dient na te gaan wat uw reis- of annuleringsverzekering hierin voor u kan betekenen.

Hieronder vindt u de websites van de Nederlandse en Belgische Overheid:

https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/

Link website Belgische informatie buitenlandse zaken

Link website Nederlandse informatie buitenlandse zaken