Update 5 juni 2020

Op 3 juni is bekend gemaakt dat wij vanaf 8 juni weer open mogen. Daarnaast werd bekend dat de grenzen vanaf 15 juni weer open gaan. Dit betekend dat onze voorbereidingen in volle gang zijn en we binnenkort eindelijk ons seizoen kunnen beginnen. Wij hebben er zin in!

Er zijn een aantal regels waar wij vanwege de huidige situatie rekening mee moeten houden. Vanwege deze regels zijn er ook een aantal aanpassingen die wij moeten maken. U kunt deze aanpassingen hier alvast bekijken CAMPING BELGIQUE_affiche covid (002). Het is belangrijk dat u dit doet, op de camping zult u ze ook op meerdere plekken terug vinden.

Het is belangrijk dat wij alle contactgegevens van al onze gasten hebben. Mocht u met personen buiten uw eigen huishouden reizen dan zouden wij graag de naam en het adres van deze medereizigers ontvangen. Dit kan via een reactie op de e-mail die wij u versturen / verstuurd hebben.

Vanwege de maatregelen kunnen wij helaas niet alle sanitaire voorzieningen volledig gebruiken. Het kan voorkomen dat er hierdoor langere wachttijden zijn bij bijvoorbeeld de douches, toiletten en afwasplekken. Probeer hier rekening mee te houden bij het gebruik voor andere wachtenden. U kunt hier op in spelen door bijvoorbeeld een afwasteil, wegwerp bestek/servies, draagbaar toilet of toiletemmer te gebruiken.
Wij hebben het aantal kampeerplaatsen dat we in gebruik hebben verlaagd in verhouding met het aantal douches/toiletten dat we niet mogen gebruiken. U zult dus enkele lege plaatsen aantreffen tijdens uw verblijf.

We zullen looproutes uitzetten voor alle voorzieningen. Ter plaatse zal dit duidelijk worden. Bij het inchecken dient u te parkeren op de parkeerplaats voordat u de camping opkomt. Er mag 1 persoon per keer de receptie in. Wij hopen op uw medewerking.

De horeca zal openen volgens de richtlijnen van de Belgische overheid. Er mag niet aan de bar besteld worden. U wordt aan de tafel bediend, waar u ook dient te blijven zitten. U mag met uw ‘bubbel’ gewoon samen aan een tafel zitten. De details zullen wij de komende periode verder uitwerken. Wij hebben besloten de horeca vanaf 19 juni te openen. In het laagseizoen blijft dit alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag. In het hoogseizoen dagelijks.

Activiteiten zullen wij volgens de richtlijnen aanbieden. Hierdoor zullen er helaas een aantal activiteiten afvallen. Het aangepaste zomerprogramma vindt u en op de website. Deze is niet van toepassing op de arrangementen. De activiteit die komt te vervallen zullen we opvullen met activiteiten die al vaker op het programma voorkomen zodat we meer kunnen verspreiden en in kleinere groepen kunnen werken.
De bergsportdag en pubquiz komen te vervallen. Levend Stratego kan alleen door kinderen tot 18 jaar gespeeld worden. Voor de klimactiviteiten zijn wij in afwachting van de alternatieven in de omgeving. Mocht dit open gaan dan kan dit ter plaatse bij ons geboekt worden.

Helaas kunnen wij niet in de toekomst kijken. Dit alles is voor ons ook een nieuwe situatie. Mocht er een nieuwe update komen dan houden we u op de hoogte. Wij willen op een veilige en verantwoorde manier open gaan. Het kan zijn dat bepaalde zaken nog zullen wijzigen als blijkt dat wij niet voor de handigste oplossing hebben gekozen.

Samen zullen we er alsnog een te gekke zomer van maken. Tot dan!

Update 3 juni 2020

Vanaf 8 juni mag onze camping eindelijk weer open en vanaf 15 juni zijn Nederlanders weer welkom. Op 18 juni gaat de horeca op de camping weer open.

Op de camping hebben we maatregelen getroffen die u én onze veiligheid zoveel mogelijk waarborgen. Al onze gasten ontvangen een e-mail met informatie over de richtlijnen gedurende hun verblijf.

Update 25 april 2020

De Belgische overheid heeft vrijdagavond 24 april een persconferentie gehouden en daaruit is gekomen dat wij na alle waarschijnlijkheid na 8 juni weer stap voor stap open mogen. Onder voorbehoud en met welke voorwaarden is nog niet bekend gemaakt. Het is een eerste schatting van de exit strategie.

Begin april 2020

De overheid heeft onlangs verscherpte maatregelen gecommuniceerd met betrekking tot de Corona-crisis. De hele vrijetijdssector zit dicht. Voor een goed en heel belangrijk doel. De gezondheid van u en ons personeel. Voor veel bedrijven hebben deze maatregelen grote gevolgen, zo ook voor ons. Wat de gevolgen voor onze branche en bedrijf precies zijn, zijn we nu verder aan het uitzoeken.

Zodra de situatie het weer toelaat zorgt juist de vrijetijdssector er voor dat u, uw familie en vrienden elkaar weer kunnen zien, aanraken en nieuwe herinneringen kunnen maken welke dierbaarder zullen zijn dan ooit.
Wat wij na 28 april kunnen aanbieden is afhankelijk van de maatregelen die de Nederlandse en Belgische regering nemen. Op het moment dat de horeca en campings weer open mogen kunnen wij ook weer een activiteiten arrangement aanbieden. Op het moment dat wij weer open mogen zullen wij er alles aan doen om ons bedrijf te laten draaien. Wellicht met aangepaste programma’s naar gelang de maatregelen van de Belgische en Nederlandse overheid. Zowel wij als ons personeel willen niets liever dan onze gasten een mooi verblijf en/of programma bieden! Hoe en wanneer dit gaat gebeuren is nu nog onzeker.

Laat de vrijetijdssector niet in de steek; annuleer niet zomaar uw reservering bij een camping, hotel, restaurant of buitensportbedrijf maar verplaats het naar een later moment in 2020. Zo kunnen wij ons hoofd boven water houden en u helpen met die fantastische herinneringen te maken.

Mochten wij u vanwege overheidsmaatregelen geen programma aan kunnen bieden, dan krijgt u van ons een voucher ter waarde van het door uw aanbetaalde bedrag. Deze voucher blijft een jaar geldig. Deze kan bij onze camping Outdoor Camping Barvaux of bij een van onze arrangementen via Active Outdoor Events besteed worden. Mocht dit niet binnen een jaar lukken dan kijken we graag samen naar een geschikte datum.

Mocht u zelf uw arrangement nu al willen omboeken naar een andere datum in 2020 dan kan dat natuurlijk geheel kosteloos.. Al zullen we dan wel even de beschikbaarheid moeten controleren. Bij annulering gelden de annuleringsvoorwaarden.

We wensen u veel sterkte de komende tijd en we hopen samen met u dat deze onwerkelijke situatie snel voorbij is. Wij hopen u binnenkort in goede gezondheid op onze camping te mogen verwelkomen!

Minke, Marloes en Martijn