Camping te Barvaux aan rivier de Ourthe (deelgemeente Durbuy)

Bovenstaand vind u de locatie van onze camping. Onze camping is gelegen in Durbuy aan de Ourthe. Om precies te zijn de deelgemeente Barvaux van Durbuy. Indien u navigatie gebruikt om naar ons toe te reizen gebruik dan geen huisnummer anders komt u over een fietspad aan.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf Maastricht kunt u met de trein richting Luik reizen. Daar stapt u over op de trein naar Bomal. Vanaf hier wandelt u in ongeveer 15 minuten naar de camping. Loop richting de rivier, daar loopt een fiets/wandelpad langs welke u stroomopwaarts volgt. U loopt eerst over een andere camping, voordat u op onze camping aankomt.

NB: De Google Maps navigatie stuurt u het laatste stukje via een fietspad naar onze camping. Gebruik het adres Haute Commène, Durbuy, België (zonder huisnummer) in uw navigatiesysteem om dit fietspad te vermijden. De camping ligt dan 300 m verder langs dezelfde weg.

Huisregels

We vinden het fijn als u er voor kiest om onze gast te zijn. Om ervoor te zorgen dat uw vakantie prettig verloopt is het goed om onze camping regels even goed door te lezen.

Routebeschrijving

Via Maastricht

U volgt vanaf Maastricht de borden Luik (Liege). Vanaf luik volgt u de autobaan Ardennen E25 en deze verlaat u bij afslag 48 (Hamoir). Boven aan de afslag gaat u rechtsaf. Rijd nu tot de grote kruising van My en sla hier links af (richting Durbuy) U volgt de weg en rijdt in Bomal recht door richting Barvaux. In Barvaux gekomen slaat u in het centrum rechts af, na over de brug van l’Ourthe gereden te zijn houdt u de borden aan uw rechterhand in de gaten na ongeveer 500 meter bij het bordje “Outdoor Camping Barvaux” slaat u rechts af. Volg de weg 1 km, parkeer op de parkeer plaats en wandel naar de receptie.

Vanuit Breda

Antwerpen (E19) -> Brussel (E19) -> Namen (E411). Neem op de snelweg richting Namen (E411) afslag 18 (Courrière).Dit is de N4 (richting Marche-en-Famenne). Neem ongeveer 10 km vóór Marche de afslag richting Durbuy (N929). Sla rechts af richting Barvaux (N983), in barvaux aangekomen gaat u op de eerste rotonde rechtdoor en op de tweede rotonde linksaf, na over de brug van l’Ourthe gereden te zijn houdt u de borden aan uw rechterhand in de gaten na ongeveer 500 meter bij het bordje “Outdoor Camping Barvaux” slaat u rechts af. Volg de weg 1 km, parkeer op de parkeer plaats en wandel naar de receptie

Postadres

Postbus 40
1850 AA Heiloo

info@campingardennen.nl

Bezoekadres (voorjaar, zomer, najaar)

Outdoor Camping Barvaux
Rue Haute Commene 50
6940 Barvaux-sur-Ourthe
België
(voor de navigatie geen huisnummer invullen, anders komt u over een fietspad aan)

Bezoekadres (winter)

Salomonstraat 20
1812 PA Alkmaar

Translate »