Bedankt voor uw reservering!

Een stapje dichterbij uw actieve en ontspannen vakantie. Neem alvast een kijkje op onze activiteiten programma’s.

Met het maken van uw aanvraag is er een plaats voor u gereserveerd. Deze is definitief nadat u de bevestiging met betaalgegevens ontvangt. Vanwege drukte kan dit even duren. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te bevestigen.

Indien u mailt vanuit een gmail, hotmail of live account houdt dan de mappen junk, reclame, ongewenste of onbelangrijke mail in de gaten. Het kan zijn dat onze mail naar u daarin verdwijnt.
Indien u mailt vanuit een Ziggo, UPC, Quicknet account of een ander account dat nu behoort tot Ziggo kan het zelfs zijn dat onze mail u in het geheel niet bereikt. Mogelijk wordt onze e-mail aangezien als spam, maar omdat er in veel gevallen nog gebruik gemaakt wordt van POP3 (in plaats van IMAP) komt deze mail niet terecht in de Outlook Ongewenste Post map. Mocht u dus nog geen gebruik maken van IMAP, volg deze instructies om uw e-mailaccount opnieuw in te stellen: https://www.ziggo.nl/klantenservice/internet/e-mail/imap/. Verwijder nooit zomaar uw POP3 account, maak eerst altijd een goede back-up!

Tot snel in de Ardennen!

Minke, Marloes en Martijn.