De ideale wandelvakantie bij Outdoor Camping Barvaux

Nederlanders houden van reizen en van vakantie. Bij reizen en vakantie denken sommigen aan zon, zee en strand en een ander aan de rustige natuur en wandelen in de bergen. Wandelvakanties zijn al sinds jaar en dag ongekend populair bij een zeer groot publiek van alle leeftijden. Nederland is een fietsland bij uitstek, maar voor het wandelen zoeken we vaak toch een iets meer gevarieerder landschap met heuvels en bergen. Gelukkig hoef je hier niet lang voor in de auto te zitten, wat veel mensen vaak denken, want op slechts een paar uur afstand rijden vanaf de meeste plekken in Nederland vind je Outdoor Camping Barvaux, de plek relatief dichtbij huis, waar je een fantastische wandelvakantie kunt beleven!

Stel maakt tijdens vakantie een wandeltocht in de Ardennen

Heerlijk wandelen vanaf de camping in het betoverende landschap van de Belgische Ardennen

Barvaux is het ideale startpunt voor een mooie wandelvakantie. Op deze middelgrote camping met 170 plaatsen vind je alles wat je zoekt voor de ultieme wandelvakantie. De camping is prachtig gelegen in een vallei aan de oever van de rivier de Ourthe. Je kunt zelf kiezen om eerst een stukje met de auto te rijden om te wandelen in de ongerepte Belgische natuur. Je vindt in de omgeving van Outdoor Camping Barvaux diverse fantastische wandelingen voor alle niveaus, vanaf beginners niveau tot pittige wandelingen voor de doorgewinterde wandelaar. Sla je het autoritje liever over dan is dat geen probleem, want er zijn zelfs wandelroutes die direct vanaf de camping beginnen!

Geniet van het gebied, de faciliteiten op de camping en rust uit aan de oever van de Ourthe

Op Outdoor Camping Barvaux vind je alles wat je nodig hebt voor de ultieme wandelvakantie. Je kiest hier zelf je accommodatie. Maak gebruik van een van de stacaravans, geniet van het comfort van een blokhut of neem zelf je eigen vouwwagen, caravan of tent mee en kampeer op het prachtige terrein in de vallei. Op de dagen dat je niet aan het wandelen bent rust je heerlijk uit en laat je je voeten afkoelen in het kabbelende water van de Ourthe. Wil je niet alle dagen wandelen en ook wat cultuur proeven in dit prachtige gebied? Bezoek dan de middeleeuwse dorpjes in de omgeving, slenter door de honderden jaar oude straatjes en laat je betoveren door de magie van dit gebied.

Het startpunt van jouw volgende wandelvakantie

Outdoor Camping Barvaux biedt alle informatie die je nodig hebt om jouw ideale wandelvakantie te boeken. Je vindt hier alle informatie over de faciliteiten op de camping en ook zijn er een aantal wandelroutes voor je uitgelicht, zodat je goed voorbereid op vakantie kan. Wacht niet langer en boek nu je volgende wandelvakantie. Een ander land, een totaal andere natuur én een prachtige beleving op slechts enkele uren rijden!