Met de hele klas naar de Ardennen is de leukste week van het jaar

Voor kinderen in groep 7 en 8 zijn er vaak een aantal hoogtepunten in het jaar, zoals bijvoorbeeld de musical, de klassenavond en natuurlijk het jaarlijkse schoolkamp. Ook door kinderen of studenten in de oudere leeftijdscategorieën op het voortgezet onderwijs, wordt er vaak uitgekeken naar een kamp of werkweek. Wat is er nu mooier dan een midweek er tussenuit met alle scholieren samen in de prachtige Belgische Ardennen? Het organiseren hiervan hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Outdoor Camping Barvaux van het Nederlandse buitensportbedrijf Active Outdoor Events is het startpunt voor elk schoolkamp of elke werkweek die iedereen zich nog lang zal heugen!

Het leukste schoolkamp of de beste werkweek regel je bij Outdoor Camping Barvaux

Het organiseren van een groepsvakantie of werkweek voor scholieren kan soms een hele onderneming zijn en heeft vaak behoorlijk wat voeten in de aarde. Wanneer je je heil ook nog eens over de grens zoekt, wordt het vaak nog een stuk gecompliceerder. Gelukkig gaat die vlieger in dit geval niet op en vind je alles wat je nodig hebt en moet weten op Outdoor Camping Barvaux. Alle faciliteiten en opties worden hier uiteengezet en mocht je er ondanks alles niet uitkomen dan kun je altijd via de mail al je vragen stellen. Dit kan allemaal gewoon in het Nederlands. Prettige bijkomstigheid, is dat de camping wordt gerund door Nederlanders die vanuit deze basis ook hun buitensport bedrijf Active Outdoor Events runnen. Dat maakt de communicatie toch vaak net even wat gemakkelijker.

Jongeren op de foto tijdens Ardennenkamp

Outdoor Camping Barvaux is de mooiste plek voor ieder Ardennenkamp

Outdoor Camping Barvaux lijkt wel gemaakt voor een schoolkamp! De Ardennen zijn voor vele scholen een geliefd gebied, omdat het bekend staat om de prachtige natuur, er tal van outdoor activiteiten mogelijk zijn waar de scholieren vaak gek op zijn en omdat de Ardennen relatief goed te bereizen zijn. Outdoor Camping Barvaux ligt in dit prachtige gebergte aan de oever van een rivier genaamd de Ourthe. De camping biedt tal van verschillende accommodaties zoals bijvoorbeeld, blokhutten, slaapketens en stacaravans, uiteraard kan er ook met eigen tenten gekampeerd worden op het terrein.

Ga voor een all inclusive survival kamp

Outdoor Camping Barvaux helpt jou van A tot Z met de planning van het ideale schoolkamp of werkweek. We bieden tal van verschillende outdoor (groep)activiteiten aan, zodat je zelf je programma kunt samenstellen. En dat alles inclusief maaltijden en accommodatie. Het is natuurlijk erg prettig wanneer je als leraar of begeleider niet alles zelf hoeft te regelen. Hierdoor hebben niet alleen de kinderen of studenten, maar ook jijzelf als begeleider of leraar een absolute top week!