Een jaar lang toeleven naar je vakantie

De zomer is voor veel mensen het favoriete seizoen en de bijbehorende vakantie is vaak een moment waar velen het hele jaar lang naar uitkijken. Het uitzoeken van een vakantiebestemming is echter niet altijd even makkelijk. Veel Nederlanders zijn verzot op kamperen, maar er zijn zoveel campings en verschillende opties dat het soms lastig is om een keuze te maken. De gezinssamenstelling is vaak bepalend voor de keuze van een camping. Uiteraard wil je wanneer je kinderen hebt graag naar een camping met voldoende faciliteiten, zodat je kroost ook de beste tijd heeft en jij lekker kunt ontspannen. Voor 1 ouder gezinnen kan het soms moeilijk zijn een keuze te maken, omdat je soms op jezelf aangewezen bent en je eenmaal aangekomen moeilijk je vakantie om kan gooien.

Outdoor Camping Barvaux een aanrader voor ieder (eenouder)gezin

Outdoor Camping Barvaux in de Belgische Ardennen is een absolute aanrader voor meerdere doelgroepen. Als alleenstaande vader of moeder met de kinderen kom je hier niets tekort en beleef je een fantastische vakantie voor zowel jezelf als voor de kinderen. Het prettige aan deze camping is dat deze door een gevarieerde doelgroep bezocht wordt en je hier heerlijk kunt kamperen samen met vele andere een- en tweeoudergezinnen.

Kinderen hebben plezier tijdens eenoudergezin vakantie

Tal van activiteiten voor jong en oud

De camping biedt tal van activiteiten voor jong en oud en is prachtig gelegen aan de oever van de rivier de Ourthe. Je kiest hier helemaal zelf uit wat voor een vakantie jij wil beleven. Lekker met een boek in de hand langs de rivier terwijl de kinderen zich te goed doen aan het heerlijke water en met andere kinderen spelen of lekker actief en avontuurlijk genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling. Naast de prachtige natuur en de ligging, biedt ook de camping zelf in het hoogseizoen meerdere outdoor activiteiten aan die je ter plaatse kunt boeken. We raden het desondanks aan om dit vooraf te doen, zodat je verzekerd bent van deelname. De camping is gelegen in Barvaux wat een deelgemeente vormt van Durbuy in de Belgische Ardennen. Naast de rivier en de heuvels vind je hier ook diverse middeleeuwse dorpjes waar je tijdens je single ouder vakantie ook aan je portie cultuur toe komt.

Een topvakantie voor alleenstaande ouders beleef je hier

Als alleenstaande moeder of vader is het soms lastig om als enige verantwoordelijke met de kids een vakantie door te brengen op een camping in het buitenland, maar dit is bij Outdoor Camping Barvaux absoluut geen probleem. De camping is met haar 170 plaatsen zeer overzichtelijk te noemen en daarnaast wordt de camping gerund door Nederlanders, zodat je je extra thuis voelt en altijd terecht kunt voor hulp of vragen. Daarnaast vind je hier zowel andere eenoudergezinnen als tweeoudergezinnen die altijd bereid zijn om je te helpen of om gezellig samen van een borrel te genieten. Niet alleen voor je kinderen maar ook voor jezelf beleef je op Outdoor Camping Barvaux een vakantie om nooit meer te vergeten!