facebookico twittericoGplusicoon

home

Begeleide activiteiten

De Ardennen is gemakkelijk te bereiken en dichtbij Nederland. Het is dus niet nodig om een urenlange reis te maken om toch echt het gevoel te hebben dat u in het buitenland bent. Geniet van de rustgevende natuur in een prachtige omgeving of maak gebruik van de actieve faciliteiten die de Ardennen te bieden heeft! 

Als u individueel of met kleine groepjes aan activiteiten wilt deelnemen kijkt u dan bij activiteitenprogramma’s voor de mogelijkheden. Boek u activiteiten van te voren om zeker te zijn van beschikbaar, vol is vol. Voor begeleide activiteiten met groepen vanaf 10 personen kijkt u op www.activeoutdoorevents.nlactiviteiten nieuw

 

Shoot out een unieke en nieuwe combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. Het is een combinatie van deze twee sporten en boogschieten.

Op een unieke locatie in een oude steengroeve met een spannende ingang ligt een fantastisch outdoor paradijs. Hier vindt u diverse klettersteigen, mooie touwbruggen, bushwalks en een spectaculaire tokkelbaan. We gaan hier ook abseilen.

Uitgerust met een klimgordel en een helm ga je afdalen aan een bergsporttouw van een loodrechte rotswand.

Gewapend met helm en lamp banen we ons een weg in een onderaards grottenstelsel.

In kleine groepjes worden de beginselen van het boogschieten bijgebracht. Concentratie en zelfbeheersing zijn een vereiste om de roos te raken.

Lasergame is een spannend, sensationeel en uitdagend spel voor jong en oud! Iedereen krijgt een wapen waarmee je door middel van een laserstraal probeert je tegenstander te raken.

Paintball is een volwassen versie van het spel ‘vlaggenroof’. Bij paintball zijn de deelnemers uitgerust met geweren die verfballetjes bevatten.

Wij verhuren vanaf de camping Giant talon 29er en Santos met Rohloff.

Na een uitgebreide kant instructie zak je een deel van rivier de Ourthe af. Onderweg zijn er stroomversnellingen en mooie uitzichten. Wij hebben verschillende opstapplekken voor het kanovaren op de Ourthe.

Een GPS (Global Positionering Systeem) is een positiebepalingsysteem. Door de verbinding tussen satellieten en satellietontvangers wordt het mogelijk om coördinaten op te slaan.

Tijdens alle schoolvakanties in de periode mei tot en met augustus en in de herfstvakantie is er een animatieprogramma voor jong en oud. Van knutselen voor de aller kleinsten tot een uitdagend outdoor programma voor de ouderen.

Partners

Daarom ons

  • Prachtig gelegen camping aan de Ourthe
  • Groot aanbod sportieve activiteiten
  • Gezellige sfeer
  • Vlakbij, vanaf Utrecht 3 uurtjes rijden

 

Plattegrond

 

 Camping plattegrond 19 6 2017 150x66