Gemakkelijk zelf uw vakantie boeken

Wat leuk dat u een plaats of accommodatie bij ons wilt boeken!

Via ons online boekingssysteem hieronder kunt u direct de beschikbaarheid van onze accommodaties zien. Er mogen maximaal 5 personen (blokhutten en safaritenten 6) waarvan drie volwassenen op 1 plaats staan. Kies uw aankomstdatum, verblijfstype en hoeveel nachten u wenst te blijven. Het systeem maakt een prijsopgave voor u. Mocht u hier akkoord mee gaan dan hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen en op reserveren te klikken. Uw definitieve bevestiging volgt later.

Bij reserveringen via de e-mail of telefoon rekenen wij €15,00 reserveringskosten.

Hieronder vindt u nog aanvullende informatie over voorkeursplaatsen en naast elkaar staan. Mocht u verder nog vragen hebben die niet beantwoord worden bij de veelgestelde vragen dan kunt u altijd e-mailen naar info@campingardennen.nl. In het seizoen kan vanwege drukte het antwoord wel eens wat langer duren.

Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Voorkeursplaats

Een voorkeursplaats kunt u aangeven bij de opmerkingen aan het einde van uw reservering. Als de gewenste plaats nog beschikbaar is krijgt u dit in de bevestiging te zien. Mocht de gewenste plaats niet meer vrij zijn dan zullen wij via de mail met u over een alternatief overleggen. Afhankelijk van het seizoen betaald u eenmalig €5,00 of €10,00 extra.

Naast elkaar staan

Mocht u naast bekenden willen staan dan dient u ieder een eigen reservering te maken. U kunt in de opmerkingen, aan het einde van uw boeking, aangeven naast wie u wenst te staan. Mocht dit niet meer mogelijk zijn dan nemen wij hier via de mail contact over op. U kunt op dat moment nog beslissen de reservering te cancelen.