Camping Ardennen accommodaties

Op onze middelgrote, in buitensport gespecialiseerde camping in Barvaux (deelgemeente van Durbuy) en gelegen aan de rivier de Ourthe kunt u kamperen met uw eigen tent, caravan of camper, maar het is ook mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze accommodaties.

De doelgroep waar we ons op richten zijn actieve gezinnen, fietsers (tour, race en MTB), trailrunners en wandelaars. Na een sportieve of actieve dag gezellig een drankje op ons terras of bij uw tent maar om 23.00uur moet het rustig zijn. Daarom nemen we geen groepen aan die een ander doel hebben. 

Dus als je niet tot bovenstaande doelgroep behoort, maar tot een doelgroep die traditiegetrouw tot laat (na 23.00uur) wil babbelen of muziek wil afspelen op uw campingplaats waar de buren van moeten meegenieten, kom dan niet naar onze camping. Dan wensen we je dat plezier op een andere camping waar dat gebruikelijk is.

per kampeerplaats hanteren we een maximaal van 5 personen en een maximum van 3 volwassenen.

Inchecken in het laagseizoen kan tot 18.00uur. (op vrijdag tot 19.00uur)

Inchecken in het hoogseizoen kan tot 19.00uur.

Het minimale aantal nachten waarvoor u een camping plaats kunt boeken in het hoogseizoen is 4.

Het hoogseizoen betreft de perioden:

  • Hemelvaart (20 mei tot en met 24 mei)
  • Pinksteren (29 mei tot en met 1 juni)
  • 1 juli tot en met 31 augustus

Het laagseizoen betreft de periode vanaf 17 april tot 1 juli (m.u.v. Hemelvaart en Pinksteren) en 31 augustus tot 1 november

  • Van 27 september tot en met half april is de camping gesloten.